O nama

Revizorsko društvo Revizor doo osnovano je 2003. godine u Doboju.

Naša pretežna djelatnost je: revizija, računovodstveni i knjigovodstveni poslovi, poslovi kontrole i savjetodavni poslovi u vezi sa porezom i druge konsalting usluge iz pravno-ekonomskog domena poslovanja.

Od svog osnivanja 2003. godine svoje poslovanje temeljimo na sledećim elemenata za koje mislimo da bitno doprinose dugoročnom uspjehu partnerskog odnosa s našim klijentima: 

- TAČNOST - jer besprijekoran kvalitet poslovanja uvijek zavisi od vremena, poštovanja rokova i termina. Tačnost je srž dobrog poslovanja

- USLUŽNOST - jer zadovoljstvo korisnika usluga uveliko zavisi od truda i odziva davalaca usluga na njihove upite i zahtjeve

- STRUČNOST - jer dobro poslovanje uvijek zavisi od iskustva i nivoa obrazovanja osoblja koje obavlja određeni posao

- INFORMISANOST - jer prave informacije na pravom mjestu i u pravo vrijeme vrijede mnogo, zato je jako bitno da klijenti brzo i efikasno dođu do potrebnih informacija

- UPOTREBA TEHNOLOGIJE - jer je napredna tehnologija donijela poboljšanja i ubrzala procese u svim sferama biznisa pa u našoj, s toga su upotreba elektronske pošte, stalna veza na Internet i napredna programska rješenja postali standard našeg poslovanja.

Misija i cilj društva

Naš osnovni cilj je da, poštujući zakonska i etička načela, u maksimalnoj mjeri zadovoljimo potrebe naših postojećih i potencijalnih klijenata.

Zahvaljujući mnogim komparativnim prednostima, u mogućnosti smo da svojim klijentima pružimo veoma širok spektar usluga, posebno iz ekonomsko-pravnog domena, da pratimo njegov razvoj, reagujemo u pravo vrijeme i ponudimo odgovarajuće rješenje za potrebe poslovnog odlučivanja.

 

Korisni linkovi

Usluge koje pružamo

Osposobljeni smo da svojim sadašnjim i budućim klijentima pružamo profesionalne usluge na vrlo zavidnom nivou, uz visok stepen fleksibilnosti i individualnog pristupa, koristeći najsavremenije metodološke pristupe iz oblasti revizije finansijskih izvještaja, konsolidovanih finansijskih izvještaja, poslovanja, boniteta, solventsnosti i specijalnih bilansa i sl.

Usluge iz oblasti procjene vrijednosti imovine za potrebe internih i eksternih korisnika, kupoprodaje akcija ili udjela, osnivanje pravnih lica ili druge statusne promjene preduzeća.

Kontakt podaci

Sa zaposlenim našeg društva možete stupiti u kontakt na više načina. Za sve upite, konsultacije naši zaposleni su Vam uvijek na raspolaganju, kako lično, tako i putem telefona i e-mail adrese.

Adresa:Ul. Svetog Save 26, 74000 Doboj.
Telefon: +387(0)53/236-580
Faks: +387(0)53/236-580
Web: www.revizordoo.com
E-mail: revizor@do.elta-kabel.com

This template downloaded form free website templates